Nilüfer’de ‘ihtisas komisyonları’ belirlendi

Nilüfer Belediye Meclisi aylık olağan toplantısını Nilüfer “Barış Meclisi” nde yaptı.

Nilüfer’de ‘ihtisas komisyonları’ belirlendi

Mustafa Bozbey başkanlığında yapılan toplantıda, gündeme geçilmeden önce Suriye’nin Türkiye sınırındaki İdlib vilayetinde, Esad rejimi tarafından düzenlenen kimyasal saldırı kınandı. 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, aralarında çok sayıda çocuğun da bulunduğu, 100’ün üzerinde kişinin hayatını kaybettiği saldırıya, Nilüfer Belediye Meclisi adına tepki gösterdi. Başkan Mustafa Bozbey şöyle konuştu: “Kimyasal bir saldırı neticesinde, böyle insanlık dışı bir olay yaşandı. Dünyanın neresinde yaşanırsa yaşansın, insanlık dışı bir olaydır bu. Kim yapmış olursa olsun bunu kınıyoruz. Bir insanın bunu yapacağını düşünmek mümkün değil. Nilüfer Belediye Meclisi olarak Suriye’deki bu vahşeti hep beraber kınadığımızı kamuoyuyla da paylaşmak istiyorum.”

Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Sözcüsü İsmail Hakkı Kavurmacı da saldırıya tepkilerini dile getirdi.

 

Nilüfer Belediye Meclisi toplantısında encümen ve ihtisas komisyonlarına üyeler de seçildi.

Gizli oy ile yapılan Nilüfer Belediye Meclisi Encümen üyeliklerine, Naci Kale, Zekeriya Işık ve Muhammet Aydın seçildi. İhtisas komisyonlarına üye seçimi ise açık oylama ile yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X