Nilüfer’de kadına şiddete hayır

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında 16 gün boyunca farkındalığı artıracak ve bilinçlenmeyi sağlayacak etkinlikler düzenleyecek. 25 Kasım günü yürüyüşle başlayacak etkinl

Nilüfer’de kadına şiddete hayır

Etkinlikler ve amacı hakkında toplantıyı Nilüfer Belediye Meclisi Katılımcılık ve Eşitlik Komisyonu Üyesi Avukat Nilgün Berk, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay yaptı. 

Nilüfer Belediye Meclisi Katılımcılık ve Eşitlik Komisyonu Üyesi Avukat Nilgün Berk, Türkiye’de kadına yönelik şiddete ilişkin vahim tabloya dikkat çekti. Berk, “25 Kasım’da Kadına ve Kız Çocuklarına Karşı Şiddetle Mücadele Günü’nde sokaklarda olmak, bağırmak, haykırmak gerekir” diyerek herkesi yürüyüşe ve diğer etkinliklere davet etti. 

Nilüfer Belediye  Başkanı Mustafa Bozbey de, “Nilüfer Belediyesi olarak, şiddetin her biçimine karşı koyan bir anlayış ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kadına karşı yapılan şiddetle mücadelede söylenecek ne varsa, ne politika üretilecekse, bunların tümünü burada sizlere aktaracak olan kadın arkadaşlarımızdır. Dün de bugün de ve bundan sonra da söz onlarındır” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X