Nilüfer’de kar seferberliği

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, karla mücadele için seferber oldu.

Nilüfer’de kar seferberliği

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kar yağışının yeniden başlamasıyla birlikte alarma geçti. Karla mücadele için oluşturulan 18 ayrı ekip, yaklaşık 100 personelle 24 saat ilçe genelinde görev başında bulunuyor. Ekipler, grayder, beko loder ve kamyonlardan oluşan toplam 28 araç ve makine ile özellikle ilçenin güney bölgesinde yol açma ve tuzlama çalışması yapıyor. Araç ve makinelerle Nilüfer’deki bütün ara sokakların yanı sıra, Büyükşehir’in sorumluluğundaki birçok ana yollarda da görev yapan karla mücadele ekipleri, kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde tuzlama yapıyor ve yol açıyor. Öte yandan mevkiciler de şehrin çeşitli noktalarında yaya ulaşımını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Yollarda kalan vatandaşlara sosyal paylaşım sitesinden seslenen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Yoğun kar yağışı dolayısıyla yollarda sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bütün ekiplerimiz kar yağışı başladığından bu yana çalışmalarını fedakarca sürdürüyor. Ancak yoğun kar yağışından dolayı Nilüfer’deki bütün sokaklara gerilememiş olabilir. Bu konuda anlayış bekliyoruz . çalışmalarını sürdüren arkadaşlarımız diğer yollarımıza da açacak. Bir kaza durumuna hazırlıklı olan NAK grubumuza ve vatandaşlarımızın ulaşımı için uyumaksızın çalışan ve onlara destek olan bütün ekiplerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X