Nilüfer’de marka değerini oluşturmaya çalışıyoruz

Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu Ekonomi Politika Tanıtım Sorumlusu Grzegorz Rybarski, Polonya’daki üniversitelerden ve Uludağ Üniversitesi’nden öğretim görevlileri ve araştırmacılarla birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamın

Nilüfer’de marka değerini oluşturmaya çalışıyoruz

Polonya Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosu Dr. Fatma Durmaz Yılbirlik’in de katıldığı ziyarette Grzegorz Rybarski, Nilüfer Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Wroclaw Ekonomi Üniversitesi Profesörü Bartłomiej Nowotarski de Polonya’da yerel yönetimler reformu hazırladıklarını belirterek Nilüfer Belediyesi’nin deneyimlerinden faydalanmak istediklerini belirtti. 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Her kentin  bir marka değeriyle dünyada yer almak istediğine dikkat çeken Başkan Bozbey, “Biz de Nilüfer’de bu marka değerini oluşturmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da özellikle EFQM gibi organizasyonların içerisinde yer alıyoruz. Avrupa Kalite Vakfı’nın da üyesiyiz ve süreçlerine dahiliz. Kalite ödül süreçlerine de zaman zaman dahil oluyoruz. En son 2012’de Vatandaşa Değer Katma ödülü aldık. Bu sayede hem Avrupa’daki belediyeleri tanıma fırsatımız oluyor, hem de kendimizi tanıtmış oluyoruz. Polonya’dan kardeş şehrimiz olan Lublin’le olan ilişkileri sürdürürken yerel yönetimlerle ilgili bilgi birikimlerini paylaşmaya da açığız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X