Nilüfer’de müzik heyecanı

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği Nilüfer Liselerarası Müzik Yarışması’nda final heyecanı yaşandı. Fethiye Kültür Merkezi’nde düzenlenen finalde 20 okul dereceye girmek için yarıştı.

Nilüfer’de müzik heyecanı

Nilüfer’de yaşayan her yaş grubunu sanat ve sporla buluşturmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, Bursa’da yine önemli bir organizasyonun daha öncülüğünü yapmaya devam ediyor. Büyük ilgi gören Nilüfer Liselerarası Müzik Yarışması final gecesiyle sona erdi.

Finale kalan gruplan dereceye girebilmek için için sahnede perormans sergiledi. Genç müzisyenlerin başarılı performansları jüriyi karar aşamasında oldukça zorladı. Sonuçların açıklanması için verilen arada, özellikle genç kuşağın hayranlığını kazanan Zakkum sahne aldı. Yarışmacıların ve salonu dolduran kalabalığın heyecanına ortak olan Zakkum, bir saati aşkın süren konser boyunca seslendirdiği şarkılarla hayranlarını mest etti.

Sıra jüri kararlarının açıklanmasına geldiğinde ise salonda heyecan doruğa ulaştı. Aylardır bu yarışma için çalışmalarını sürdüren gençlerin nefeslerini tutarak beklediği sonuçlar alkışlar eşliğinde açıklandı.

Yarışmada ödüle layık görülen ekipler para ödülü ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Yarışmada dereceye giren gruplar, 16-18 Mayıs tarihleri arasında yapılacak ‘Gençlik Haftası’ etkinlikleri ve Nilüfer Belediyesi’nin çeşitli şenliklerinde sahne alacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X