Nilüfer’de Ramazan geceleri renkli geçiyor

Nilüfer Belediyesi Ramazan Sokağı her akşam renkli görüntülere sahne oluyor. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gümüştepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında halkla birlikte yer aldı.

Nilüfer’de Ramazan geceleri renkli geçiyor

Nilüfer’de Cumhuriyet Meydanı’na kurulan Ramazan Sokağı her akşam çok sayıda vatandaşı ağırlıyor. Yöresel derneklerin kurduğu stantlar ziyaretçilerin büyük ilgisini görüyor. Stant açan dernekler arasında yer alan Elazığ Kültür ve Yaşatma Derneği sahnede sıra gecesi düzenledi. Sıra gecesi konuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Nilüfer Belediyesi’nin geleneksel iftar yemekleri de Gümüştepe Mahallesi ile devam etti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gümüştepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında halkla birlikte yer aldı. Mahalle halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen iftarda edilen duaların ardından hep birlikte oruçlar açıldı. İftarın ardından Başkan Mustafa Bozbey vatandaşlarla sohbet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X