Nilüfer’de şenlik var!

177 okuldan toplam 17 bin 500 öğrencinin katılacağı 16. Uluslararası Spor Şenlikleri yarın başlıyor…

Nilüfer’de şenlik var!

ERKAN SAĞLIK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kapsayacak şekilde gerçekleştirilecek Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri’nde bu yıl 177 okuldan toplam 17 bin 50 öğrenci yer alacak. Şenliklere okul öncesi-anaokulu kategorilerinde 57 okul, özel eğitim kategorisinde 12 okul, ilkokul ve ortaokul kategorilerinde 56 okul, lise kategorisinde de 52 okul katılacak.

AÇILIŞ TÖRENİ YARIN

Tanıtım toplantsında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Kardeş şehirlerden öğrenciler şenliklerde yer alarak dostlukların pekişmesini sağlayacak. Nilüfer’de 1 ay boyunca renkli, coşku dolu müsabakalara ev sahipliği yapacak olan şenliklerin startını yarın Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda vereceğiz. Açılışta öğrenciler ritim, cimnastik, modern dans ve halk oyunları gösterileri olacak’ dedi.

Belediye Başkanı Bozbey, Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi ve şenlikte katkısı bulunanlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X