Nilüfer’de şenlik zamanı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2002 yılından bu yana düzenledikleri spor şenliğinde 81 bin öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Nilüfer’de şenlik zamanı

Nilüfer Kaymakamlığı bünyesinde Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl 14. kez düzenlenecek olan Uluslararası Spor Şenlikleri’nde geri sayım başladı. 

20 Nisan’da start alacak organizasyon öncesi bilgilendirme ve program toplantısı, Nilüfer Belediyesi Halk Evi Basın Toplantı Odası’nda yapıldı. Yürütme Kurulu üyeleri, çeşitli okullardan idareci ve öğrencilerin katıldığı toplantıda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bir ay boyunca sürecek olan dev organizasyon hakkında bilgi verdi.

FARKLI KÜLTÜRLER BULUŞACAK

Amaçlarının spor şenliklerine kentteki tüm öğrencilerin katılımını  sağlamak olduğunu söyleyen Başkan Bozbey, “2002 yılından itibaren bu projeyi Nilüferlilerle beraber yürütüyoruz. Spor Şenlikleri’ne Nilüfer’de okuyan 81 bin öğrencimizin katılımını sağlayacak bir organizasyon hedefimiz var. İşte o zaman gerçekten en büyük keyfi bizler alacağız” dedi. 14. Uluslararası Spor Şenlikleri’ne bu yıl yaklaşık 14 bin öğrencinin katılacağının altını çizen Bozbey, etkinliklerde farklı kültürlerin de bir araya geleceğini söyledi.

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ VAR 

25 branşta 120 kategoride düzenlenecek müsabakalarda bu yıl ilk kez geleneksel Türk okçuluğu, yamaç paraşütü ve model uçak branşlarının da yer alacağını belirten Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi de müthiş bir sinerjiyle organizasyonun bu yıl 14.’sünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayacaklarını ifade etti. Spor Şenlikleri 20 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da düzenlenecek kortejle başlayacak. FSM Bulvarı’nda bulunan Nilüfer Kent Konseyi önünden hareket edecek şenlik kortejinin Cengiz Göllü Voleybol Salonu’na ulaşmasıyla müsabakalar başlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X