Nilüfer’de şenlik zamanı

Bu yıl 15.’si düzenlenecek Nilüfer Uluslararası Spor Şenliği’nde start yarın cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda verilecek.

Nilüfer’de şenlik zamanı

RECAİ UYSAL

Nilüfer Kaymakamlığı bünyesinde Nilüfer Belediyesi ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl 15. kez düzenlenecek Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde start yarın verilecek. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda yapılacak açılış ile başlayacak  organizasyonun bilgilendirme toplantısı, Nilüfer Belediyesi Halk Evi basın toplantı odasında yapıldı. Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi ile okul idareci ve öğrencilerin de katıldığı toplantıda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bir ay sürecek organizasyon hakkında bilgi verdi. Organizasyona 26 branşta 13 bin 468 öğrencinin katılacağını ifade eden Bozbey şunları söyledi:

BARIŞ ÖN PLANDA

“Her yıl Türkiye’nin iki büyük bayramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kapsayacak şekilde gerçekleştirdiğimiz şenliğin 15.’sini başlatıyoruz. 26 branşta 102 okul ve 13 bin 468 öğrencinin katılacağı şenliğimiz barış ve kardeşliğin ön planda olacağı karşılaşmalara sahne olacak. Bu yıl 2 bin 38 takım şenliğimizde yer alacak. İlçemizde yer alan okulların yanısıra Bulgaristan, Letonya, Kosova, Ukrayna ve Romanya’nın yanısıra Afyon, Adıyaman ve Manyas’tan 9 kardeş okulumuz da şenliğin son haftasında bizlerle olacak.”

DAHA İNANÇLIYIZ

“Bu şenlik Nilüfer’in baştacı. Bu yıl her zamankinden daha coşkulu ve inançlıyız. Bu şenlik dünya barışı için de çok önemli ve 15 yıldır sürdüğü gibi yüzyıllarca sürecek anlayışıyla devam edecek.” Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi ise “Bizim amacımız sporla gençlerin birbirini yenmelerini sağlamak değil, bir olmalarını sağlamak. Şenliğini insanlık adına geleceğe umutla bakabilmemizin umudu olmasını diliyorum” dedi. Organizasyonun açılışı yarın saat 10.30’da Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X