Nilüfer’de Sertab sürprizi

Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali’nde sahne alan dünyaca ünlü flamenko ve caz sanatçısı Tomatito konserine Sertab Erener’in yaptığı sürpriz damga vurdu.

Nilüfer’de Sertab sürprizi

TOMATİTO İLE AYNI SAHNEDE

Nilüfer Belediyesi’nin ‘İyi bir şey’ sloganıyla düzenlediği Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında önceki akşam Nazım Hikmet Kültürevi’nde konser veren Latin müziğin yaşayan efsanesi Tomatito’yu izlemeye giden Bursalılar, Sertab Erener sürpriziyle karşılaştı. Konserin ortasında sahneye çıkıp Tomatito ile ‘Bahçede’ şarkısını seslendiren Erener, “Tomatito, iyi dinlediğim ve müziğini bildiğim bir müzisyen. O bir dünya starı. Bir şekilde onun müziğinin içinde ben de olursam çok mutlu olurum” dedi.

BİRBİRİMİZDEN ETKİLENİYORUZ

Seyircinin Tomatito ile sahne alacağından haberinin olmamasının, konseri daha farklı kıldığını söyleyen Sertab Erener, “O anı hücrelerime kadar çektim ve çok güzel bir şey oldu” dedi. Öte yandan müziğin ortak bir dil olduğunu kaydeden Erener, “Artık bir çok müziğin iç içe geldiği bir dünyada yaşıyoruz. Flamenko ile  Türk müziği çok ortak duyguları olan bir müzik ve Bahçede isimli şarkı Tomatito’nun parmaklarıyla gitarda farklı bir hal alıyor. O benim müziğimden etkileniyor, ben onun müziğinden etkileniyorum, zaten güzel olan da bu” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X