Nilüfer’de sıkılmadık el bırakmayacağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Nilüfer’de sıkılmadık el bırakmayacağız

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı’nın çalışmalarının ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek faaliyetlerinin ele alındığı toplantıda konuşan Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer’de başarıya ulaşmak için çok iyi ve dinamik bir kadro kurduklarını belirterek, “12 yıldır Türkiye’de, demokrasi ve insan haklarını koruyan bir partinin mensubu olarak, hepimiz sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Buradaki tüm arkadaşlarım gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana seçim varmış gibi çalışıyoruz. Bundan sonrada tempomuzu kademeli olarak artıracağız. Yönetim kurulunda yer alan bütün arkadaşlarım başarının tesadüf olmadığını, ancak sahada terleyerek kazanıldığını biliyorlar. Açıkçası bu da başkan olarak benim işimi kolaylaştırıyor” şeklinde konuştu. 

 

Bu dönemde Nilüfer’in her yerini karış karış gezeceklerini de ifade eden Çolak, “Nilüfer’de girilmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız” dedi.

 

GÜZEL RÜZGARLAR ESİYOR

Yeni yönetimle birlikte Nilüfer’de güzel rüzgârların estiğini vurgulayan  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, Celil Çolak ve ekibinin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak, daima Nilüferli vatandaşların hizmetinde olduklarını da belirten Başkan Altepe, Bursa’nın her ilçesinin olduğu gibi Nilüfer’in de kendileri için büyük önem arz ettiğini dile getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X