Nilüfer’de taşeron firmalara eğitim

Nilüfer Belediyesi’nde taşeron firmalara bağlı çalışanlara yönelik iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri devam ediyor.

Nilüfer’de taşeron firmalara eğitim

Nilüfer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Leyla Taşfiliz, Derneklerler Yerleşkesi’nde düzenlenen toplantıda taşeron firma temsilcileri ve tedarikçileriyle bir araya geldi. 

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu ve taşeron firma çalışanları, temsilcilerinin de katıldığı toplantıda Taşfiliz, genel iş sağlığı ve güvenliği konularında detaylı olarak bilgiler verdi. 

Taşfiliz, dikkat edilmesi gereken önemli konulara vurgu yaparken olumlu ve olumsuz örnekleri de anlattı. İSG Uzmanı Leyla Taşfiliz, “Amacımız, gerek mevzuatlar açısından ve gerekse saha çalışmaları açısından yaptığımız kontrollerde karşımıza çıkan olumlu ve olumsuz tespitleri paylaşmak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak. Toplantılarımızı belli periyotlarla tekrarlayacağız. Her zaman öncü olan Nilüfer Belediyesi ve Başkan Mustafa Bozbey’e destek ve duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X