Nilüfer’de Trial heyecanı!

Nilüfer Belediyesi ve Bursa Alternatif Sporlar Kulübü tarafından 20-21 Mayıs tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı’nda gerçekleşecek olan yarışlar nefes kesecek.

Nilüfer’de Trial heyecanı!

Oryantiring, squash, plaj voleybolu gibi sporun farklı branşlarını Nilüferlilerle buluşturan Nilüfer Belediyesi, bu kez Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) iş birliğiyle düzenlenecek olan Trial Yarışları’na ev sahipliği yapacak. 

20-21 Mayıs tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı’nda gerçekleşecek olan yarışlar büyük heyecana sahne olacak. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu takviminde yer alan Trial Yarışları’nın Nilüfer etabı, halkla iç içe yapılacak organizasyon olması nedeniyle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Hazırlıklar tam gaz

Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği yarışlar öncesinde, Nilüfer Belediye Meclisi Sağlık ve Spor Komisyonu Başkanı Atakan Çorbacı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Gökay Azak ile BASK Başkanı Gökhan Hacıbeyoğlu, Balat Atatürk Ormanı’nda incelemelerde bulundu. 

Nilüfer’de herkesi sporun farklı branşlarıyla buluşturmak için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Atakan Çorbacı, ‘Yarışlar için Balat Atatürk Ormanı’nda incelemelerde bulunduk. Sporcular ve izleyicilerin konforu için gerekli düzenlemeleri yapacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X