Nilüfer’de yaz geceleri bu yıl da dopdolu

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen yaz şenlikleri bu yıl da vatandaşların yaz gecelerini keyifli geçirmelerini sağlayacak.

Nilüfer’de yaz geceleri bu yıl da dopdolu

Nilüfer’de bu yıl da yaz geceleri eğlence dolu geçecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Nilüfer’in birçok mahallesindeTHM, TSM koro konserleri, film ve folklor gösterileri halkla buluşacak. Işıktepe Mahallesi’nde Nilüfer koroları konserler verecek. Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda Nilüfer’i temsil ederek birçok ödül kazanan Nilüfer Halk Dansları Topluluğu da Türkiye’nin dört bir yanından oyunlarını Nilüferliler için sergileyecek.

Nilüfer Yaz Şenlikleri kapsamında bu yıl da mahallelerde film gösterimleri devam ediyor. Bu yıl şenlikler kapsamında Müfit Can Saçıntı’nın yönettiği Mandıra Filozofu İstanbul adlı film gösterime sunuldu. Ataevler ve Çatalağıl mahallelerinde gösterilen film, izleyenleri hem güldürecek hem de düşündürecek. Film, yaklaşık 50 mahallede halkla buluşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X