Nilüfer’de yeşil çevre protokolü

Nilüfer Belediyesi, Bursa Fen Koleji ile hem eğitim alanında hem de daha yeşil bir çevre için iki ayrı bir protokol imzaladı.

Nilüfer’de yeşil çevre protokolü

Nilüfer’de yeşil alanların artması için  kampanyalar düzenleyen Nilüfer Belediyesi, Bursa Fen Koleji ile  de bu hedefle bir protokol imzaladı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in makamında  imzalanan protokol  kapsamında Bursa Fen Koleji, Yüzüncü Yıl Mahallesi Sevgi Caddesi üzerindeki 4 bin 844 metrekarelik alana park inşa edecek. 

Gelecek nesillerin daha yaşanabilir bir kentte büyümeleri için çeşitli projelerin altına imza attıklarını kaydeden  Başkan Mustafa Bozbey,  imzaladıkları protokolle  Yüzüncü Yıl Mahallesi’nin nefes alacağını söyledi. Bozbey, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Mart ayı boyunca ücretsiz  fidan  dağıttığını  da belirterek, ‘Sen de geleceğe bir fidan dik’ kampanyasına genç yaşlı herkesin destek vermesini istedi. 

PERSONELE EĞİTİMDE İNDİRİM

Nilüfer Belediyesi’nin Bursa Fen Koleji ile imzaladığı bir diğer protokolle de belediye çalışanlarının çocuklarına eğitimde indirim imkanı sağlandı.  Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Bursa Fen Koleji adına Cengiz Gümüş tarafından imzalanan protokol kapsamında Nilüfer Belediyesi çalışanlarının çocukları ve birinci derece yakınlarına ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerinde yüzde 40 indirim uygulanacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X