Nilüfer’den imza şov!

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde yer alan Bursa temsilcisi yeni sporcularını tanıttı. Mavi beyazlılar, gelecek sezon kadrosunda yer alacak 14 oyuncuyla 1’er yıllık sözleşme imzaladı.

Nilüfer’den imza şov!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’yı Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde temsil eden tek takım unvanına sahip Nilüfer Belediyespor, 7 yabancı ve 7 yerli oyuncusuyla sözleşme imzaladı. Mavi beyazlılar, Uros Tomic, Nenad Stanojcic, Stefan Milıkovic, Miljan Vukovjlak, Viktor Ladyko), Oleg Kamogorodskyy, Boydan Meduric, Kayhan Akat, Hasan Geyik, Ramazan Mutlu, Şuayip Işıldak, Serhat Yahşi, Ömür Pehlivan, İbrahim Üçdağ’ı 1’er yıllığına kadrosuna kattı.

GENÇLİK AŞISI

Hentbol Şube Sorumlusu Tan Gündüz ve takım antrenörü Fatih Işık’ın da katıldığı imza töreninde kopnuşan Kulüp Başkanı Ali Karamık, ‘Milli takımlarda bulunan oyuncular nedeniyle toplu tören yapmayı uygun gördük. Bu yıl 7 yabancı oyuncuyla mücadele edeceğiz. Genç oyuncularımızı A takıma dahil ederken 7 de yerli oyuncuyu kadromuza kattık. Genç ve başarıya aç oyuncularla bu yıl çok daha başarılı olacağımızı düşünüyorum’ dedi.

Yabancı oyuncular; Uros Tomic (Sırbistan)  Nenad Stanojcic (Sırbistan), Stefan Milıkovic (Sırbistan), Miljan Vukovjlak (Sırbistan), Viktor Ladyko (Ukrayna), Oleg Kamogorodskyy (Ukrayna), Boydan Meduric (Sırbistan)

Yerli oyuncular; Kayhan Akat, Hasan Geyik, Ramazan Mutlu, Şuayip Işıldak, Serhat Yahşi, Ömür Pehlivan, İbrahim Üçdağ. 

İzmir Cup 1’de mücadele edecek

Türkiye Hentbol Federasyonu, Göztepe Kulübü ve Double Tree By Hilton Otel’in işbirliği ile düzenlenen İzmir Cup 1 Hentbol Turnuvası 12 Ağustos Cuma günü Bülent Özkul Spor Salonu’nda başlayacak. 14 Ağustos Pazar günü sona erecek organizasyona ev sahibi Göztepe’nin yanı sıra Merzifon Belediyespor, Beykoz Belediyespor, Antalyaspor ve Nilüfer Belediyespor katılacak.

Voleybol’da da play-off kalksın

Bayanlar 1. Liginde mücadele eden Bayan Voleybol takımı ile ilgili de transfer çalışmaların sürdüğünü belirten Karamık, ‘Voleybol takımızda da herşey yolunda. Orada da gençleşmeye gittik. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Umarım Hentbol’da olduğu gibi Voleybol’da da Play-Off sistemi kalkar. Her iki ekibimizinde Bursamızı ve Nilüferimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X