Nilüfer’den iyi başlangıç

Türkiye Kupası A Grubu’nda yer alan Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı, ilk maçında Gençlerbirliği’ni geçmeyi başardı.

Nilüfer’den iyi başlangıç

Erkekler Hentbol Türkiye Kupası’nda 2. Tur heyecanı start aldı. Ligde başarılı bir performans sergileyen Nilüfer Belediyespor da kupada ilk sınavına dün çıkarken, Gençlerbirliği’ni 30-27 mağlup etti. Kupada Ankara’da gerçekleştirilen A Grubu’nda mücadele eden Bursa ekibi, Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu’ndaki mücadelenin ilk yarısında istediği oyunu sergileyemedi. Karşılaşmanın ilk yarısını 17-15 geride kapatan yeşil mavi beyazlılar ikinci yarıda toparlandı.

RAKİP KAYSERİ

Rakip kalede etkili gözüken Nilüfer Belediyespor, savunmada da rakibine kolay gol şansı tanımadı. Bu yarıda üstünlüğü yakalayan Bursa ekibi, üstünlüğünü maç sonuna da taşımayı başardı. Karşılaşmadan 30-27 galip ayrılan yeşil mavi beyazlılar, kupaya iyi bir başlangıç yaptı. Nilüfer Belediyespor, kupada bugün saat 15.00’te Kayseri Rainbow ile karşılaşacak. Grupta ilk 2’ye giren ekipler adını çeyrek finale yazdıracak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X