Nilüfer’den tam destek

Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, loca ve spor salonu anlaşması imzaladı.

Nilüfer’den tam destek

Nilüfer Belediyesi, yeni stadyumdan 1 adet loca kiraladı. Locanın satış protokolü Nilüfer Belediyesi’nde basın tanıtımıyla gerçekleştirildi. Törene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı, Başkan Recep Bölükbaşı, Genel Sekreter Nihat Sapan, Başkan Danışmanı Mesut Mestan ve Genel Müdür İsmail Özdemir katıldı. Bozbey, ‘Bu imzayla Bursaspor’un KL 4001 numaralı kurumsal locasını 3 yıllığına Nilüfer Belediyesi’ne tahsis edilecek. Bu locada kadınlarımız, çocuklarımız, engelli vatandaşlarımız, ziyaretçilerimiz olduğu zaman yabancı ve yerli konuklarımız yararlanacaklar’ dedi. 

SPOR SALONU TAHSİSİ

Bozbey Bursaspor’a desteklerinin süreceğini belirterek, ‘2010 yılında Şampiyonluk Anı Duvarı’nı yaptırdık. 2012 yılında Bursaspor’un Dijital Platformunu hazırlayan yine biz olduk. Bursaspor’un Özlüce Tesisleri’ne katkı vermeye çalışıyoruz. Şimdi yine bir antrenman sahasını yapmaya devam ediyoruz. Bursaspor’un amatör şubeleriyle ilgili katkı vermeye devam edeceğiz’ diye konuştu. Bozbey’in kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ifade eden Başkan Bölükbaşı da, ‘Antrenmanlarımızın ve spor okullarımızın yapılması için Barış Spor Salonu’nu bize tahsis ettiler. Ben bu anlaşmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X