Nilüfer’den tekerlekli sandalye tamir hizmeti

Nilüfer Belediyesi tarafından geçen yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde hizmete sunulan Tekerlekli Sandalye Tamirevi, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırıyor.

Nilüfer’den tekerlekli sandalye tamir hizmeti

Nilüfer Belediyesi Alaaddinbey Hizmet Binası’nda hizmet veren Tamirevi, engelli bireylerin ulaşım özgürlüğüne önemli oranda katkıda bulunuyor. Bursa’da yaşayan tüm engelli bireylerin yararlanabildiği Tekerlekli Sandalye Tamirevi’nde garanti kapsamı dışında kalan akülü ve aküsüz tekerlekli sandalyelerin bakım ve onarımları ücretsiz olarak yapılıyor. 

Tekerlekli Sandalye Tamirevi’nde görevli Rıfat Küçükler bedensel engelli bireylerin her türlü akülü ve aküsüz araçlarının bakım ve onarımının ücretsiz olarak yapıldığını belirterek, “Vatandaşlarımız tekerlekli sandalyelerinde  arıza olduğu zaman belediyemizi arayıp tamir talebinde bulunuyor. Biz de aracını bulunduğu yere gidip alıyoruz, bakımlarını gerçekleştirdikten sonra teslim ediyoruz” diye konuştu. 

Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Tamirevi’nde bu güne kadar 288 tekerlekli sandalyenin bakım ve onarımı gerçekleştirilerek engelli bireylerin ulaşım özgürlüğüne katkıda bulunuldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X