Nilüfer’e evsel atık su arıtma tesisi

Alman hükümetinin desteklediği, “Alman evsel atık su arıtma sistemlerinin Türkiye şartlarına uydurulması – Bir adet örnek tesisin Nilüfer Belediyesi için kurulması ve ilgililere teknoloji hususunda eğitim verilmesi” projesi için çalışmalar başladı.

Nilüfer’e evsel atık su arıtma tesisi

Proje ile ilgili Floteks Yönetim Kurulu Başkanı Celal Beysel, Alman Bergmann firmasından Lars Bergmann ve Greenlife firmasından Friedhelm Neumann Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek yetkililerle görüştüler.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen görüşmeye Nilüfer Belediye Başkan Vekili Fırat Emiroğlu, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Nazlı Yazgan, Yalçın Işıkyıldız, Adil Kayaoğlu ve Ahmet Çakıcı ile danışmanlar ve ilgili birim müdürleri katıldı.

Evsel atık su arıtma sistemini, Floteks A.Ş., Almanya’da kayıtlı olan Bergmann, Vita 34 ve Greenlife firmalarının oluşturduğu konsorsiyum, Alman Ticari İşbirliği ve Geliştirme Bakanlığı’nın (BMZ) verdiği yetki ile çalışan Alman Geliştirme Organizasyonu olan SEQUA’nın deveoPPP.de programı ve “CLEARnet” projesi çerçevesinde hibe desteği ile yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X