Nilüfer’e farklı heyecan

6 kulübün desteğiyle kurulan Nilüfer 1987 yeni sezona merhaba dedi… Fethiye, İhsaniye, Çalıspor, Görükle İpek, Balkanspor, Bursa Yıldızı’nın katkılarıyla doğan mavi beyazlı kulübün hedefi bir an önce profesyonel lige çıkmak…

Nilüfer’e farklı heyecan

Nilüfer Amatör Kulüpler Birliği tarafından Fethiye, İhsaniye, Çalıspor, Görükle İpek, Balkanspor, Bursa Yıldızı’nın destekleriyle kurulan Nilüfer 1987 Kulübü, sezonu açtı. Nilüfer Belediyesi’nin Üçevler Tesisi’nde gerçekleşen törene kulüp Başkanı Remzi Cinoğlu, Başkan Yardımcısı Sinan Cankurt, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı. 

AKADEMİ TAKIMLARI DA VAR

İlk sezonunda 1. Amatör Küme’de yarışacak olan mavi beyazlı kulüp, basamakları bir an önce çıkıp profesyonel ligde yerini almayı hedefliyor… A takımın yanı sıra, akademi liglerinde de U17, U16 ve U13 takımı bulunan Nilüfer 1987, 1.Amatört Küme’de şampiyonluyk için 20’ye yakın transfer gerçekleştirdi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X