Nilüfer’e milli takviye

Yeni sezon kadro yapılanmasını sürdüren Nilüfer Belediyespor, VakıfBank’tan milli oyuncu Özgenur Yurtdagülen ile sözleşme imzaladı.

Nilüfer’e milli takviye

Voleybol Sultanlar Ligi’nde üst sıraları zorlamak için iddialı bir kadro kurmaya çalışan Nilüfer Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında A Milli Takım orta oyuncusu Özgenur Yurtdagülen de Bursa ekibinin kadrosuna dahil oldu. Yeşil mavi beyazlılar, VakıfBank’ta oynayan milli oyuncu Özgenur Yurtdagülen ile sözleşmeyi, 2017 Worl Grand Prix ikinci maçları için Çin’e gitmeden önce Milli Takım kampında imzaladı.

KADROMUZ GÜÇLENDİ

Yıldız ve Genç Milli Takımlarının ardından A Milli Takım’da forma giyen Özgenur Yurtdagülen, geçen sezon VakıfBank’ta oynarken, Kulüpler Dünya Şampiyonluğu  ve Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. 1993 doğumlu, 1.91 boyundaki orta oyuncu, Yeşilyurt, Galatarasaray, Sarıyer Belediyesi ve VakıfBank formaları giydi. Takımın yeni sezona çok iyi hazırlandığını açıklayan Kulüp Başkanı Muhammet Aydın, “Özgenur Yurtdagülen’i transfer ederek gücümüze güç kattık. Bu transferle birlikte Milli Takım’da oynayan oyuncularımızın sayısı da artmış oldu” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X