Nilüfer’e nazar boncuğu: 23-26

Yeşil mavi beyazlılar, sahasında İstanbul ekibi karşısında istediğini sonucu almayınca liderliği kaptırdı. Bursa ekibi, son yıllarda şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Beşiktaş karşısında iyi başladığı maçın ikinci yarısında çözüldü ve rakibine mağlup olarak bu sezonun ilk yenilgisiyle 10. haftada tanıştı.

Nilüfer’e nazar boncuğu: 23-26

RECAİ UYSAL

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde bu sezon muhteşem bir performans sergileyen ve liderlik koltuğunda oturan Nilüfer Belediyespor, evinde son yıllarda şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Beşiktaş’a 26-23 mağlup olarak sezonun ilk yenilgisini aldı ve liderlik koltuğunu Beykoz’a kaptırdı. Ligde bu sezon oynadığı 9 maçta 8 galibiyet alan, 1 maçtan ise beraberlikle ayrılarak yoluna namağlup devam eden Bursa ekibi, iddialı rakibiyle Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Salonu’nda karşılaştı. Yeşil mavi beyazlılar, rakibi karşısında maça istekli başladı.

İKİNCİ YARIDA KOPTU

İlk dakikalarda üstünlüğü ele geçiren Nilüfer Belediyespor, 15. dakikayı 6-5 önde geçti. Ancak hücumda aksamaya başlayan Bursa ekibi, 20’de 9-8 geriye düşerken, ilkyarıyı 13-11 yenik tamamladı. İkinci yarının başında sayı üretmekte zorlanan yeşil mavi beyazlılar, 34. dakikayı 15-11 geride geçti. 44. dakikada farkın 6’ya çıkmasına (22-16) engel olamayan Nilüfer Belediyespor, kaleci Taner’i geçmeyi başaramadı. Son bölümde farkı 3’e kadar indiren Bursa ekibi, boş hücumların ardından sahadan 26-23 mağlup ayrılarak bu sezon ilk yenilgisini aldı. Yeşil mavi beyazlılar, liderliği de Beykoz’a kaptırarak ikinci sıraya geriledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X