Nilüfer’e Rumeli Parkı ve Evi

Nilüfer Belediyesi, 29 Ekim Mahallesi’nde yeni bir park alanını daha halkın hizmetine sunmak için Rumelili Yönetici İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (RUMELİSİAD) ile protokol imzaladı.

Nilüfer’e Rumeli Parkı ve Evi

Yap işlet devret modeliyle 7 bin metrekare alan üzerinde Rumeli Parkı ve Evi’nin yapımı için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer protokole imza attı. 

Nilüfer’e 236’ıncı parkı kazandıracak  protokol kapsamında, yapılacak  sosyal tesis binası da 10+10 yıl RUMELİSAD’ın kullanımına bırakılacak. Protokol çerçevesinde sosyal tesisin kullanımına karşılık, park alanının çevre ve peyzaj düzenlemesi ile bitki ekimi, Nilüfer Belediyesi’nce onaylanan projeye göre RUMELİSİAD tarafından yapılacak. 

RUMELİ İLE KÖPRÜ OLACAK 

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları ve RUMELİSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Rumeli Parkı ve Evi’nin Rumeli bölgesiyle Bursa arasında bir köprü olacağını söyledi.

Proje tamamlandığında 29 Ekim Mahallesi’nin çehresinin değişeceğini kaydeden Başkan Bozbey, “Burada yapılacak etkinliklerin yanı sıra RUMELİSİAD da sosyal tesiste faaliyetlerini yürütecek. Sosyal tesisin bölgeye kazandırılması ve orada yapılacak olan Rumeli bölgesiyle ilgili çalışmaların yapılması bizim için son derece önemli” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X