Nilüfer’e sağlık desteği

Nilüfer Belediyespor’a VM Medical Park Bursa Hastanesi sağlık sponsoru oldu.

Nilüfer’e sağlık desteği

Yeni sezonda yeni başarılar hedefleyen Nilüfer Belediyespor’a VM Medical Park Bursa Hastanesi’nden destek geldi. 2017-2018 sezonunda voleybol ve hentbolda en üst ligde mücadele edecek olan Bursa ekibinin sağlık sponsorluğunu 2 yıllığına VM Medical Park Bursa Hastanesi üstlendi. Protokol törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın ve VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan katıldı.

İNŞALLAH İŞİMİZ DÜŞMEZ

Başkan Bozbey, VM Medical Park Bursa Hastanesi’ne spora katkılarından dolayı teşekkür ederek, ‘Umarım Medical Park Hastanemize işimiz düşmesin. Sporda zaman zaman olumsuzluklar sakatlanmalar olabiliyor. Bu durumlarda sizlerin desteği ile sporcularımızın biran önce sağlığına kavuşmasıdır” dedi. VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan da, “Spora ve sporcuya önem veren bir kurumuz. Sporun her zaman gelişmesini istiyoruz” diye konuştu.

Nilüfer Belediyespor’un sağlık sponsorluğuna imza atan VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan, Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey imza törenine katılan voleybol ve hentbol takımlarının sporcularıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X