Nilüfer’e yeni park

Hayırseverlerin desteğiyle Nilüfer’e kazandırılan parklara bir yenisi daha ekleniyor.

Nilüfer’e yeni park

Ataevler Mahallesi’nde yaklaşık 4 bin metre kare alanda yapılması planlanan parkın protokolü Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey ve hayırsever Mustafa Çırakoğlu arasında imzalandı. 

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde imzalanan protokol  töreninde Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları ve CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal da hazır bulundu.

Protokole imza atmadan önce konuşan Başkan Mustafa Bozbey, “Çevre ve doğal yaşam kenti Nilüfer’de, yeniden yeşil Bursa hayalimiz doğrultusunda,  park alanlarının, yeşil alanların artırılmasına büyük önem veriyoruz. Bu çerçevede, her yıl park alanlarımıza yenilerinin eklenmesinin yanı sıra mevcut park alanlarımızı da elden geçiriyor, yeniliyoruz.  Vatandaşlarımızın kent içinde nefes alacağı bu alanlara özel bir önem veriyoruz. Bugün itibariyle park sayımız yaklaşık 250 oldu. Her yıl ortalama 10-12 park kazandırıyoruz Nilüfer’e. İmzalayacağımız protokolle, Ataevler Mahallesi’ne bir park alanı daha kazandırıyoruz” dedi. 

Nilüfer’de kazandırılacak parka katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadığını  belirten Mustafa Çırakoğlu da parkın Nilüfer’e hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Konuşmaların ardından Bozbey ve Çırakoğlu protokolü imzaladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X