Nilüfer’i barajı bekliyor 0-3

Bursa ekibi, Sultanlar Ligi’ni yenilgiyle kapatırken, ligde kalabilmek için son şansını baraj etabında kullanacak.

Nilüfer’i barajı bekliyor 0-3

Sultanlar Ligi’nde bu sezon istediği sonuçları alamayan Nilüfer Belediyespor, normal sezonun son maçında deplasmanda ikinci sıradaki Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup oldu.

Normal sezonu 2 galibiyetle kapatan Bursa ekibi, ligde kalabilmek için Baraj etabında mücadele edecek. Fenerbahçe ile Metro Enerji Salonu’nda karşılaşan yeşil mavi beyazlılar, rakibine 25-14, 25-16,  ve 25-16’lık setlerle 3-0 boyun eğdi. Bu sonuçla normal sezonu ?? sırada bitiren Nilüfer Belediyespor, ligde kalabilmek için baraj etabında şans arayacak.

KADER SINAVLARI ANKARA’DA

Bursa ekibinin yanısıra ligde son 4 sırada bulunan ekiplerin yer alacağı baraj etabı sonunda 2 takım 1. Lig’e düşecek. Ligde kalabilmek için Seramiksan, İdmanocağı ve Sarıyer Belediyespor’la karşılaşacak yeşil mavi beyazlılar, puanların taşınacağı etapta çifte devreli lig usulüne göre mücadele edecek. Normal sezonda toplanan puanların taşınacağı etapta ilk devre maçları 2-4 Nisan, ikinci devre ise 8-10 Nisan tarihleri arasında Ankara’da oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X