Nilüfer’i Mazlum uçurdu!

Mavi beyazlılar evinde oynadığı maçta Silivrispor’u 67. dakikada Mazlum’un attığı şık golle devirerek puanını 19’a yükseltti ve ligde 8. sıraya yerleşti.

Nilüfer’i Mazlum uçurdu!

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta play-off isteyen Bursa Nilüferspor, 14. hafta maçında sahasında Silivrispor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren rakip kaleye yüklenen mavi beyazlılar, henüz 2. dakikada Emre ile gole çok yaklaşsa da sonuç alamadı. 19’da Recep’in sol çaprazdan attığı etkili şutu Silivrispor kalecisi Can kornere çeldi. İlk yarı gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0 ile gitti.

AKIN DİREĞE TAKILDI

Bursa Nilüferspor’un etkili oyunu ikinci devrede de devam etti. Mavi beyazlılar, 56’da Akın’ın frikiğinde direğe takıldı. 67. dakikada Sadık’ın sağdan rakiplerini geçerek içeriye kestiği topa gelişine vuran Mazlum, Bursa Nilüferspor’u 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda mavi beyazlı temsilcimiz farkı artıracak pozisyonları değerlendiremedi ve maç 1-0 sona erdi. Bu galibiyetle puanını 19’a çıkartan Bursa Nilüferspor 4 basamak yüklerek 8. sıraya yerleşti.

AYBERK TURAN UNUTULMADI!

2010 yılında hayata gözlerini yuman Ayberk Turan’ı Bursa Nilüferspor unutmadı. OLAY Spor’a açıklamalarda bulunan ve rahmetli sporcu için turnuva düzenleyeceklerini söyleyen Başkan Ahmet Balaban, ‘Yeşil Bursa Başkanımız Kemal Güler ile görüştük. Önümüzdeki günler Ayberk Turan için Yeşil Bursa ve Bursa Nilüferspor’un genç takımlarının yer alacağı güzel bir turnuva düzenleyeceğiz’ dedi.

STAT: Nilüfer

HAKEMLER: Bilal Çavuş (*), Rahman Kalyoncu (**), Erhan Yalta (**)

GOL: Dk.68 Mazlum (Bursa Nilüfer) 

SARI KARTLAR: Recep, Nazmi (Bursa Nilüfer), Özgür, Halim, Yunus (Silivri)

BURSA NİLÜFERSPOR: Nazmi (***), M.Zeki (**), Akın (***), Taner (**), Cevher (***), Sadık (**), Emre (**), (Dk.75 Hasan Cankurt *), Recep (**), Mazlum (***) (Dk.90 Furkan), Bünyamin (*), (Dk.46 Hasan Demir *), Fırat (**) 

SİLİVRİSPOR: Çağrı (**), Halim (**), Özgür (*), (Dk.64 Murat *), Bahadır (**), Serkan (*), Bülent (*), Oğuzhan (*) (Dk.72 Seyithan *), Yunus (**), Serdar (*), Ruhi (*) (Dk.77 Rıdvan *), Tolga (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X