Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Nilüfer’in affı yok: 3-0

Bursa ekibi, PTT’nin ardından Çan Gençlik Kalespor engelini de aşarken, üst üste 2. galibiyetini elde etti. Yeşil mavi beyazlılar, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaştığı Çanakkale temsilcisini set vermeden gönderdi ve 8. maçında 6. galibiyetini almayı başardı.

Bursa ekibi, PTT'nin ardından Çan Gençlik Kalespor engelini de aşarken,

RECAİ UYSAL

Voleybolda Misli.com Sultanlar Ligi’ne güzel bir başlangıç yapan, son haftalarda istediği sonuçları alamasa da 2 haftalık galibiyet hasretini geçtiğimiz hafta sonlandıran Nilüfer Belediyespor, evinde Çan Gençlik Kalespor’u 3-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Geçtiğimiz hafta deplasmanda PTT karşısında gülen Bursa ekibi, Çanakkale temsilcisiyle Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda yaptığı maçta zorlanmadı. Ligde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet alarak üst grubun hemen ardından yer alan yeşil mavi beyazlılar, maça tutuk başlamasına karşın ilerleyen bölümde file önünde üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi.

ETKİNLİĞİNİ ARTIRDI

Sezona istediği gibi başlayamayan rakibi karşısında file önünde oldukça etkili bir oyun sergileyen Nilüfer Belediyespor, ilk seti 25-16 almayı bildi. İkinci sete de istekli başlayan Bursa ekibi, teknik molanın ardından biraz bocalasa da ilerleyen bölümde yine etkinliğini artırdı. Bu sette rakibine 25-14 üstünlük sağlayan yeşil mavi beyazlılar, üçüncü sette teknik molanın ardından rakibine kolay hücum şansı tanımadı. Müsabakanın son setini de 25-17 alan Nilüfer Belediyespor, maçtan 3-0 galip ayrılırken, üst üste 2 olmak üzere 8. maçında 6. galibiyetini elde etti.


Avatar Seç KAPAT
2026 Voleybol Milletler Ligi’nin Ankara’da düzenlenen 2. etabının 4. maçında
Sıradaki Haber Filenin Sultanları, Çin’i Ankara’da devirdi