Nilüfer’in Avrupa sevinci: 36-30

Play-off serisi 3. maçında da Kayseri Rainbow’u mağlup etmeyi başaran Bursa ekibi, play-off yarıfinaline yükselirken, ilk 4’ü garantiledi ve Avrupa biletini kaptı.

Nilüfer’in Avrupa sevinci: 36-30

RECAİ UYSAL

 

Erkekler Hentbol Süper Ligi play-off 1. Tur 3. maçında Nilüfer Belediyespor, Kayseri Rainbow’u 36-30 mağlup ederek seride 3-0 öne geçti ve tur atladı. Bu sonuçla yarıfinale yükmselen ve ilk 4’ü garantileyen Bursa ekibi Avrupa kupalarına katılma hakkını da kazandı. 

İlk 2 maçta rakibine şans tanımaya yeşil mavi beyazlılar, Bursa’da oynanan üçüncü maçta da zorlanmadı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Nilüfer Belediyespor, haklı bir galibiyet aldı.

ETKİLİ GÖZÜKTÜ

Nilüfer Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan maça iki ekip de istekli başladı. Ancak ilerleyen bölümde hücumda daha etkili gözüken Bursa ekibi, üstünlüğü yakaladı. Farkı da açmayı başaran yeşil mavi beyazlılar, ikinci yarıya 20-11 önde girdi. İkinci yarıda rahat bir oyun sergileyen Nilüfer Belediyespor, karşılaşmadan 36-30 üstün ayrılarak seride 3-0 öne geçti ve üst tura yükseldi.

SALON: Nilüfer Belediye

HAKEMLER: Abdullah Özdeniz, Okan Yurt

İLKYARI: 20-11

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Stanko (**) (Burakhan **) Borko 5 (***) Durmuş 1 (**) Stefan 2 (**) Çağlayan 5 (***) Ramazan 1 (**) Pavlo 3 (**) İdris 3 (***) İbrahim 5 (***) Şuayip (**) Serhat 7 (***) Cavit 1 (**) Hasan (**) Boris 3 (**)

KAYSERİ RAINBOW: Gigov (*) (Ersal *) Taner 8 (**) Atilla 2 (*) Ömer (*) Arif 6 (**) Pulizoviç 5 (**) Mert 3 (*) Abu Hasan 3 (*) Osman 1 (*) Ayhan 1 (*) Mehmet 1 (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X