Nilüfer’in çalışmalarını yerinde incelediler

Mersin’in Mut Belediyesi’nden bir heyet, Nilüfer Belediyesi’ne kıyaslama ziyaretinde bulunarak örnek çalışmaları yerinde inceledi.

Nilüfer’in çalışmalarını yerinde incelediler

Mersin’in Mut Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Uzun ve beraberindeki heyet, Nilüfer Belediyesi’ne kıyaslama ziyaretinde bulundu. Nilüfer Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek çalışmaları yerinde inceleyen heyet, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile de Halk Evi’nde bulunan makamında bir araya geldi. 

Mersin’in Mut Belediyesi’nden Nilüfer’e gelen heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. 1999 yılından başlayarak 2016 yılına kadar Nilüfer Belediyesi’nin uygulamalarının yer aldığı ‘Dünden Yarına Nilüfer’ sunumunu yapan Başkan Bozbey, Nilüfer’de değişimi yönettiklerini kaydetti.  

Mut Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Uzun da misafirperverliklerinden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti. Nilüfer’in örnek çalışmalarını kendi ilçelerinde de uygulamak istediklerini söyleyen Yusuf Uzun, amaçlarının vatandaşlarına en iyi hizmeti götürmek olduğunu belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X