Nilüfer’in faaliyet raporu onaylandı

Nilüfer Belediyesi 2015 Nisan ayı olağan meclis toplantısı Konak Kültürevi’nde yapıldı.

Nilüfer’in faaliyet raporu onaylandı

Mecliste birçok madde karara bağlanırken, Denetim Komisyonu Üyesi Beril Tanaçan Ünler Denetim Raporu hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Mecliste Nilüfer Belediyesi’nin 2014 yılı Faaliyet Raporu hakkında Başkan Mustafa Bozbey üyelere bilgi verdi. Başkan Bozbey’in sunumunun ardından, 2014 Faaliyet Raporu oy birliğiyle kabul edildi. Mecliste ayrıca encümen ve ihtisas komisyon üyelerinin seçimi de yapıldı. Gizli oylama üzerine yapılan seçimlerde encümen üyeliklerine, Naci Kale, Zekeriya Işık ve Muhammet Aydın seçildi.

ESKİ BAŞKANLARA VEFA

Nilüfer Belediye Meclisi’nde ayrıca anlamlı bir karara daha imza atıldı. Çevre ve Kırsal Alan Komisyonu’nun raporu sonucu Nilüfer’deki isimsiz sokak ve caddelere Nilüfer ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkalığı yapmış kişilerin isimlerinin verilmesi kararı alındı. Buna göre belirlenecek sokak ve caddelere Nilüfer’de başkanlık yapan Ziya Güney, Faruk Baykal, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan Ekrem Barışık, Teoman Özalp, Erdem Saker, Erdoğan Bilenser ve Hikmet Şahin’in isimlerinin verilecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X