Nilüfer’in kader günü: 3-1

Baraj etabındaki 5. maçında Seramiksan’ı da geçen Bursa ekibi, bugünkü Sarıyer Belediyespor maçında alacağı her türlü galibiyet yada 3-2’lik yenilgide ligde kalmayı başaracak.

Nilüfer’in kader günü: 3-1

Voleybol Sultanlar Ligi’nde kalabilmek için Ankara’da devam eden baraj etabında mücadele eden Nilüfer Belediyespor, ikinci devre ikinci maçında ligde kalmayı garantileyen Seramiksan’ı 3-1 mağlup ederken. Bsursa ekibinin kaderi bugün belli olacak. İlk devreyi 2 galibiyet, 1 yenilgiyle kapatan yeşil mavi beyazlılar, Başkent Spor Salonu’ndaki müsabakanın ilk setini 25-18 kazandı. İkinci seti 26-24 kaybeden Nilüfer Belediyespor, üçüncü seti 27-25, dördüncü seti de 25-23 alarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

KRİTİK SINAV 13.00’TE

Dün oynanan diğer maçta Sarıyer Belediyespor da İdmanocağı’nı 3-0 yenerken, 27.870 puanı bulunan Seramiksan’ın ardından ligde kalacak ikinci takım bugün belli olacak. Dünkü maçların ardından Nilüfer Belediyespor puanının 24.710’a çıkartırken, Sarıyer Belediyespor 22.300 puanda kaldı. Ligden düşmesi kesinleşen İdmanocağı ise 15.450 puanda kaldı. Baraj etabında son maçlar bugün oynanırken, ligde kalma iddiası bulunan Nilüfer Belediyespor, kendisi gibi şansı süren Sarıyer Belediyespor’la saat 13.00’te karşılaşacak. Bursa ekibi, karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet yada 3-2’lik yenilgide ligde kalmayı başaracak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X