Nilüfer’in keyfi yerinde 30-24

Bursa ekibi, ilk yarısında zaman zaman sıkıntı yaşadığı maçta Maliye Milli Piyango engelini ikinci yarıdaki etkili oyunuyla geçti ve zirve yürüyüşünü sürdürdü.

Nilüfer’in keyfi yerinde 30-24

RECAİ UYSAL

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde zirve mücadelesi veren Nilüfer Belediyespor, evinde Maliye Milli Piyango’yu 30-24 mağlup etti. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı kıran kırana geçti. Maça iyi başlayan Bursa ekibi, ilerleyen bölümde hücumda sıkıntı yaşayınca rakibinin üstünlüğüne engel olamadı. Ancak, çabuk toparlanan yeşil mavi beyazlılar, skora denge getirdi ve ilk yarı 12-12 eşitlikle tamamlandı.

ŞANS TANIMADI

İkinci yarıda üstünlüğü yakalayan Nilüfer Belediyespor, Serhat, Borko, Ramazan ve Cavit’in golleriyle farkı da açtı. Rakibine kolay gol şansı tanımayan Bursa ekibi, hücumda da istekli olunca, iyice rahatladı. Farkı açan yeşil mavi beyazlılar, karşılaşmadan da 30-24 üstün ayrıldı ve 20. maçında 15. galibiyetini elde etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X