Nilüfer’in play-off aşkı: 4-1

Mavi beyazlılar, Batman Petrolspor’u Bünyamin, İbrahim Alan (2) ve Mazlum ile bulduğu gollerle 5.lik koltuğuna oturdu.

Nilüfer’in play-off aşkı: 4-1

ERKAN SAĞLIK

3.Lig 1. Grup’ta hedefini Play-off olarak belirleyen Bursa Nilüferspor, orta sıralarda yer alan Batman Petrolspor’u rahat bir oyunun ardından 4-1 mağlup ederek 5.lik koltuğuna oturdu. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Bursa Nilüferspor oldu. 6. dakikada kazanılan penaltı atışını Bünyamin gole çevirdi ve Nilüferspor 1-0 öne geçti. 9. dakikada Cenk’in golüne engel olamayan Nilüferspor, 40. dakikada İbrahim’in golüyle devreyi 2-1 önde tamamladı.

İbrahim bitirdi

İkinci yarıda da gaz kesmeyen temsilcimiz, arka arkaya bulduğu net pozisyonları değerlendiremedi. 51.dakikada Alim orta alandan aldığı topla hareketlendi, ortasında Mazlum ceza alanı içerisinde topla buluştu. Yerden sert bir şutla farkı ikiye çıkardı: 3-1. Farkı artırmak için iyice baskı kuran Bursa Nilüferspor, 90. dakikada Batman Pertolspor ceza alanı içerisinde oluşan karambolde İbrahim ile bir gol daha buldu ve sahadan 4-1 galip ayrıldı. Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 53’e çıkartarak hem 5.’lik koltuğuna oturdu hem de play off’a kalmak için büyük avantaj elde etti.

STAT: Nilüfer

HAKEMLER: Sefa Duran (**) İlker Karaciğer, İrfan Genç, Hamit Basık

GOLLER: Dk. 6 Bünyamin, Dk. 41-90  İbrahim Alan, Dk. 51 Mazlum (B. Nilüferspor), Dk. 9 Cenk Cengiz (Batman Petrol)

SARI KARTLAR: Taner Arı, Can, Onur (Batman Petrol)

BURSA NİLÜFERSPOR: Muhammed İbrahim (**) Çetin (**) Mehmet Şükrü (**) Erdem (**) Melih Can (**) Mazlum (***) (Dk.65 Mustafa *) Sadık (*) (Dk.50 Erman **) Hasan (*) (Dk.50 Alim **) İbrahim Alan (****) Bünyamin (**) Fırat (**)

BATMAN PETROLSPOR: Yaşar (*) Hüseyin  (*) (Dk.46 Muhammet *) Can (*) Metin (*) (Dk.62 Şehmuz *) Cihan (**) Taner (*) (Dk.75 Metin *) Onur (**) Emrah (*) Cenk (**) Vedat (*) Eser (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X