Nilüfer’in son şansı

Sultanlar Ligi’nde tutunmak isteyen Bursa ekibi, baraj etabı ikinci devresindeki ilk sınavında bugün İdmanocağı ile karşılaşacak.

Nilüfer’in son şansı

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi’nden düşecek iki takım bugün Ankara’da başlayacak baraj etabı ikinci devre maçlarının ardından belli olacak. 

Müsabakalar, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkent Voleybol Salonu’nda 3 gün sürecek. İlk etabı 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle kapatan Nilüfer Belediyespor da ikinci devredeki ilk maçına bugün çıkacak. Lige tutunmak için Seramiksan, Nilüfer Belediyespor, İdmanocağı ve Sarıyer Belediyespor takımları baraj etabında son kozlarını oynayacak.

İLK MAÇTA YENMİŞTİ

Bursa ekibi, ikinci devredeki ilk maçında bugün saat 15.00’te İdmanocağı ile karşılaşacak. İlk devrede yeşil mavi beyazlılar, rakibini mağlup etmeyi başarmıştı. Bugün başlayacak ikinci devre öncesinde Seramiksan, 25,870 puanla grupta birinci sırada yer alıyor. 

Seramiksan’ın, ligde kalmayı garantilemek için 3 maçta hanesine 3 puan yazdırması yeterli olacak. Nilüfer Belediyespor 18,710 puanla ikinci, Sarıyer Belediyespor 18,300 puanla üçüncü, İdmanocağı ise 15,450 puanla son sırada bulunuyor. İkinci devrenin ardından son 2 sırada yer alacak ekipler lige veda edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X