Nilüfer’in Sultanları lige hazır

Voleybol Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde yeni sezona hazırlanan Nilüfer Belediyespor, Bursaspor Yüksekoba ile hazırlık maçında karşılaşırken, yeşil mavi beyazlılar, lig öncesi son ciddi sınavlarını Çanakkale’de verecek.

Nilüfer’in Sultanları lige hazır

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 2017-2018 sezonuna iddialı hazırlanıyor. Yeni sezona 18 Ekim’deki Galatasaray deplasmanı ile başlamaya hazırlanan Bursa ekibi, Başantrenör Alper Erdoğuş yönetiminde günde çift antrenmanla çalışıyor. Nilüferli voleybolcular, Bursaspor Yüksekoba ile Cengiz Göllü Spor Salonu’nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İyi bir performans sergileyen yeşil mavi beyazlılar, maçtan 4-0 galip ayrıldı.

İDDİALI KADRO KURDUK

Nilüfer Belediyespor, sezon öncesi son ciddi sınavını, Çanakkale Belediyespor tarafından 9-11 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 10. Geleneksel Barış Turnuvası’nda verecek. Bursa ekibi, bu turnuvada Fenerbahçe, Halkbank ve Çanakkale Belediyespor ile karşılaşacak. Takım antrenmanlarını yakından takip eden Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın “Güçlü bir kadro oluşturduk. Hedefimiz Avrupa kupalarına gidecek bir sıralamada ligi bitirerek, Nilüfer’in adını dünyaya duyurmak” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X