Nilüfer’in yeni kardeşi Zavidovici

Nilüfer Belediyesi, Bosna Hersek’in Zavidovici Belediyesi ile kardeş şehir oldu. İki kentin belediye başkanı arasında imzalanan protokolle Nilüfer’in kardeş şehir sayısı 27’ye çıktı.

Nilüfer’in yeni kardeşi Zavidovici

İki kent arasında protokol imzalanmadan önce Başkan Bozbey, Zavidovici Belediyesi heyetini Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki makamında ağırladı.

Zavidovici Belediye Başkanı Haşim Mujonovic, Zavidovici Belediye Başkan Yardımcısı Nermin Cahtorovic, Bursa Balkan Kadınlar Derneği Başkanı Hayriye Kosova, Zavidovici Kovaci Okul Müdürü Midhat Mujanovic ile Zavidovici Kültür Folklör Ekibi, Başkan Mustafa Bozbey ile makamında bir araya geldi. Sıcak sohbetin ardından Başkan Bozbey ve Mujonovic, günün anısına bir birlerine hediyeler verdi. 

Görüşmenin ardından Başkan Bozbey ve beraberindekiler Halk Evi Basın Toplantı Odası’na geçti.  Barışın, dostluğun kenti Nilüfer’de anlamlı bir protokol için bir araya geldiklerini vurgulayan Başkan Mustafa Bozbey, “Bosna Hersek Cumhuriyeti’nden Zavidovici kenti ile bir süredir devam eden ikili ilişkilerimizi kardeş kent protokolü ile daha da güçlendirecek adımı atıyoruz” dedi. 

Zavidovici Belediye Başkanı Haşim Mujonovic de imzalanan protokolden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Burada kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Birlikte her alanda güzel projeler ve işbirliğine imza atacağız” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X