Nilüferli Gizem sezonu kapattı

Sezona fırtına gibi giren ve üst sıraları zorlayan Nilüfer Belediyespor’un başarısında önemli rol oynayan pasör Gizem Giraygil, sağ diz çapraz bağları kopması sonucu sezonu kapattı.

Nilüferli Gizem sezonu kapattı

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde dördüncü sırada yer alan Nilüfer Belediyespor’da Çanakkale Belediyespor karşılaşmasında sağ diz çapraz bağı kopan pasör Gizem Giraygil sezonu kapattı. Yapılan kontroller sonrasında sakatlığı ciddi olmasına rağmen, üst ve alt bacak kaslarının güçlü olması nedeniyle riskli olsa da sezonu bu şekilde tamamlayabileceği belirtilen oyuncunun sezon sonunda ameliyat olabileceği ifade edildi. Ancak kulüp yönetimi ve teknik heyetiyle yapılan görüşmeler sonunda voleybol yaşantısı riske edilmek istenmeyen başarılı oyuncunun ameliyat olmasına karar verildi.

TAKVİYE DÜŞÜNÜYORUZ

Antrenör Nihat Öztürk yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Pasörümüz Gizem Giraygil’in yapılan kontrol sonrasında bağlarının koptuğu ortaya çıktı. 31 Ocak’ta sona erecek ara transfer döneminde takviye düşünüyoruz. Görüştüğümüz isimler var. Bu hafta Sarıyer Belediyespor ile çok önemli bir maç oynayacağız. Bu mücadeleyi seyircimizin vereceği destekle kazanmak ve dördüncü sıradaki yerimizi korumak istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X