Nilüferspor tepe taklak!

İlk 6 haftanın lideri mavi beyazlılar, 12. hafta sahasında Düzyurt karşısında fark yiyerek 13. sıraya düştü.

Nilüferspor tepe taklak!

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’a süper bir başlangıç yapan Bursa Nilüferspor, 12. hafta maçında sahasında Düzyurtspor’a 3-0 mağlup oldu. İlk 6 haftada 5 galibiyet alan ve liderlik koltuğunda oturan mavi beyazlılar, dün aldığı mağlubiyetle son 5 haftadaki 4. yenilgisini yaşadı ve rüya olarak başlayan macera kabusa döndü. Konuk Düzyürtspor’a farklı galibiyeti getiren goller 47. dakikada Hakan, 68’de Murat ve 69’da Raif’ten geldi. Başkan Ahmet Balaban, ‘Hocamızın arkasındayız. Lider olan çocuklar aynı çocuklar. Bu süreci atlatıp yeniden yukarılara çıkacağız’ dedi.

STAT: Nilüfer

HAKEMLER: Ö.Murat Ülger (**), Nevzat Teker (**), Mesut Küçükarslan (**)

GOLLER: Dk.47 Hakan, Dk.68 Murat, Dk.69 Raif (Düzyurtspor)

SARI KARTLAR: Hasan Demir, Furkan, Bünyamin (Bursa Nilüfer)

BURSA NİLÜFERSPOR: Nazmi (**), Zeki (*), Akın (**), Taner (*), Recep (*), Hasan Cankurt (*) (Dk.46 Bünyamin *), Caner (*) (Dk.75 Akif *), Hasan Demir (*) (Dk.46 Sadık *), Furkan (**), Berk (*), Semih (*)

DÜZYURTSPOR: Mustafa (**), Murat (***), Hakan Mecit (**), Gökhan Erdöl (**), Serdar (**), Gökhan Özkan (**) (Dk.65 Mehmet Ayan *), Raif (***), Samet Aydın (**), Çağlar (*) (Dk.76 Gökhan Durmuş *), Samet Altuntaş (**), Hakan Aydın (***) (Dk.77 Yasin *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X