Ninova Park’ta Ramazan Etkinlikleri

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerine farklı etkinlikler sunmaya…

Ninova Park’ta Ramazan Etkinlikleri

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerine farklı etkinlikler sunmaya devam ediyor. Açıldığı günden bu yana Diyarbakırlıların en çok uğradığı alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park’ta Ramazan ayı heyecanı gün geçtikçe artıyor. Ramazan ayı ile birlikte farklı etkinliklerle ziyaretçilerini ağırlayan Ninova Park’ta her akşam ney-kanun dinletisi yapılıyor. Her Pazartesi fasıl grubunun sahne aldığı Ninova Park’ta, Çarşamba ve Pazar günleri çocuklar için palyaço ve sevimli karakter ile eğlenceli oyunlar, yüz boyama etkinlikleri yapılıyor. Her Cuma sema gösterisi ile Ramazan ayının manevi heyecanı yaşanırken, Cumartesi günleri ise canlı olarak Hacıvat-Karagöz gösterisi ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Ninova Park Alışveriş Merkezi Satış Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Sibel Yüce, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilere farklı etkinlikler sunduklarını, Ramazan ayı sonrasında da etkinliklerine devam edeceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X