Nişan günü talihsizliği! Erdoğan’ın dünürü hastaneye kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın bu akşam yapılması planlanan nişan töreni öncesi büyük bir şanssızlık yaşandı. Damat adayı Selçuk Bayraktar’ın babası Özdemir Bayraktar, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hastaneye kaldırıldı.

Nişan günü talihsizliği! Erdoğan’ın dünürü hastaneye kaldırıldı

Tarabya Huber Köşkü’nde yapılması beklenen nişan töreni nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi, Kısıklı’daki evlerinden Tarabya’ya hareket edecekleri sırada rahatsızlık haberi geldi. Bunun üzerine Erdoğan, hemen Halkalı’daki Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi’ne gitti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayraktar’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı’nı takip eden basın mensupları ise polisin yolu kesmesi nedeniyle Tarabya’ya gitti.

DAHA ÖNCE DE RAHATSIZLANMIŞTI

Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Özdemir Bayraktar’ın küçük oğlu Ahmet Bayraktar, ‘Babamın aort damarı yırtılmış. Daha önce de aynı rahatsızlık yaşanmıştı. Şimdi ameliyatta. İlk müdahaleyi başhekim yaptı. Kendi doktorunu bekliyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X