‘Nişan yüzüklerimizi babam taksın isterim’

Emrah’ın oğlu Tayfun, izdivaç programında tanıştığı Funda Çakır’ı ailesinden istedi. Tayfun Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada önümüzdeki yaz planladıkları nişan töreninde babasını da görmeyi arzuladığını belirtti.

‘Nişan yüzüklerimizi babam taksın isterim’

ÜNAL ÖZBAY

ROL YAPMADIĞIMIZI HERKES GÖRSÜN

Geçen sezon katıldığı Seda Sayan ve Uğur Aslan’ın izdivaç programında ekranda boy gösteren Emrah’ın Bursa’da yaşayan oğlu Tayfun, evleniyor. Programda tanıştığı Funda Çakır’la aşkını milyonların gözü önünde yaşayan Tayfun, sevgilisini önceki akşam dedesi Mustafa Çolak’a ailesinden istetti. Duygularını Olay Çekirge’yle paylaşan Tayfun, ‘İzdivaç programında tanıştığımız için ve benim babamla olan özel durumumdan dolayı herkes reklam yaptığımı düşündü. Öyle olmadığını herkes görsün, önümüzdeki yaz nişanlanıyoruz’ dedi. 

HENÜZ KARAR VEREMEDİM AMA…

Evlilik hazırlıkları yaptığı Funda Çakır’ı annesi Ebru Çolak’ın çok sevdiğini belirten Emrah, babası Emrah’ın ise en mutlu gününde yanında olmamasının burukluğunu yaşıyor. Tayfun, ‘Henüz karar veremedim, bunun için düşünmem gerekli ama yaza yapacağım nişanda babamın da yanımda olup yüzüklerimizi takmasını isterim’ dedi. Öte yandan evlilik kararının duyulmasıyla birlikte sosyal medyadan mesaj yağmuruna tutulan Tayfun, ‘Bizim için iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim. Baştan beri beni eleştiren ve reklam yaptığımı düşünenlere ise söyleyecek bir şeyim yok’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X