Nişanda takılan altın ve paraları çalıp kargoyla evine göndermiş

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, bir kişinin nişan merasimine katılan kadın, törende takılan altın ve paraları çalıp kargoyla Kocaeli’deki evine gönderdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Nişanda takılan altın ve paraları çalıp kargoyla evine göndermiş

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

Alınan bilgiye göre, ilçede yaşayan B.A. (28) daha önceden mahallelerinde komşuluk yaptığı ve Kocaeli’de yaşayan 2 çocuk annesi Ş.Y’yi (45) nişan törenine davet etti.

 

B.A’nın daveti üzerine Mustafakemalpaşa’ya gelen Ş.Y, onun evinde kalmaya başladı. B.A, nişan merasiminin gerçekleştiği akşamın sabahında, törende takılan 8 altın bilezik, ziynet eşyaları ve evdeki 20 bin liranın yerinde olmadığını fark ederek durumu polise bildirdi.

 

Olay yerine gelen Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ş.Y’den şüphelendi. Ş.Y’yi gözaltına alan ekipler, yeterli delil bulunamaması nedeniyle zanlıyı serbest bıraktı.

 

Şüpheliyi takibe devam eden ve güvenlik kamerası araştırması yapan ekipler, Ş.Y’nin nişan merasiminin sabahında bir kargo firmasına gittiğini, buradan da Kocaeli’de evinin bulunduğu adrese bir paket gönderdiğini belirledi. Ş.Y. otobüsle Kocaeli’ye hareket ettikten sonra, kadının evinin çevresinde önlem alan ekipler, kargo görevlisinin paketi Ş.Y’ye teslim ettiği anda onu gözaltına aldı.

 

Paketi açan ekipler Mustafakemalpaşa ilçesindeki evden çalınan altın ve paraları ele geçirdi. Şüpheli Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X