Nişanlısına kızdı, nikah gününü 29 Şubat’a aldı

Antalya’da yaşayan Şerife Albayrak, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlamayan nişanlısına kızarak nikah gününü 29 Şubat’a aldı.

Nişanlısına kızdı, nikah gününü 29 Şubat’a aldı

Şerife Albayrak ile Emin Çetinel, takvim yapraklarında 4 yılda bir görülen 29 Şubat’ta, Muratpaşa Belediyesi evlendirme dairesinde düzenlenen törenle dünyaevine girdi.

Tören öncesi AA muhabirine açıklama yapan gelin Şerife Albayrak, nikah günlerinin bugüne denk gelmesini özellikle kendisinin tercih ettiğini anlattı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hayal kırıklığına uğradığını dile getiren Albayrak, “Gelecek yıllarda da bu özel günlerden nefret etmemek için nikah tarihini bugüne aldım. İlk defa 14 Şubat’ta bir sevgilim var diye özel olarak kutlamak istedim ama baktım hiçbir kutlama yapılmadı. Ben de önümüzdeki yıllarda da üzülmeyeyim diye, nikah tarihimizi 29 Şubat’a aldım” dedi.

Bütün tarihlerin bir şekilde unutulduğunu belirten Albayrak, buna karşılık 29 Şubat’ın kolay unutulmayacağını, 4 yılda bir geleceği için kendileri için özel bir gün olduğunu kaydetti.

Damat Emin Çetinel ise 14 Şubat Sevgililer Günü ve yılbaşını özel günler olarak kutlama taraftarı olmadığını belirterek, “Bugünler benim için çok özel günler değil ama evlilik yıl dönümü bana özel bir şey. Bugünleri kutlarım ama 14 Şubat bana özel olmadığı için kutlamadım. Eşim de nikah günü olarak 29 Şubat’ı seçti” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X