Nissan Sertepe Otomotiv’de eylül fırsatları

Sertepe Otomotiv Satış ve Pazarlama Müdürü Serkan Güler, eylül ayı boyunca cazip fiyat ve kredi avantajlarının bir arada sunulduğunu söyledi.

Nissan Sertepe Otomotiv’de eylül fırsatları

Şimdi vites değiştirmenin tam zamanı olduğunu belirten Güler, eylülde Nissan Sertepe Otomotiv’e gelenlerin birbirinden cazip fırsatlarla karşılaşacağını ifade etti. Otomatik vites farkını karşılayan Nissan’ın, ‘Şimdi Al, 2017’de Öde’ kampanyasının yanında cazip finansman koşulları sunmaya devam ettiğine dikkat çeken Güler, ”Nissan, X-Trail, Qashqai, Juke ve Micra modellerinde eylül ayı boyunca otomatik vites farkını ödüyor, size güvenli bir yolcuğun keyfini sürmek kalıyor. Eylül ayında ailelerin yeni tercihi Pulsar, yüzde 0 faizli 20 ay vadeli 30 bin TL finansman avantajı ile Nissan bayilerinde sahiplerini bekliyor. X-Trail, Qashqai ve Navara modellerinde yüzde 0,99 faiz oranıyla 20 ay vadeli 50 bin TL kredi sunan Nissan, Juke ve Micra’da ise yüzde 0,99 faiz oranıyla 20 ay vadeli 20 bin TL finansman sağlamaya devam ediyor. Eşit taksitli ödeme tercihinde ilk ödeme takip eden ay içerisinde yapılmaktadır. 2017 ötelemeli taksitlendirme tercih edilmesi halinde ise ilk ödeme Şubat 2017’de gerçekleşecektir” dedi.

EĞLENCELİ BİR DENEYİM

Ayrıca, yeni Juke modelinde bulunan Nissan Dinamik Kontrol Sistemini de (NDCS) anlatan Güler, söz konusu sistemin özel olarak tasarlanmış düğmeleri ve akıllı kullanıcı arayüzüyle araç üzerinde gerçek kontrol ve eğlenceli bir sürüş deneyimini bir arada sunduğunu vurguladı. Güler, ”Tekna versiyonundan itibaren yer alan bu donanım, tek dokunuşla değiştirilebilen Sürüş (Drive) ve Klima Kontrol (Climate Control) modları sunar. Sürüş modu Eco, Normal ve Sport seçenekleriyle ruh halinize göre sürüş performansı sunarken, klima kontrol modu fan ayarlarına kolaylıkla erişebilmenizi sağlar” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X