Nissan’da bahar fırsatları

Sertepe Otomotiv Satış ve Pazarlama Müdürü Serkan Güler, mart ayı boyunca 2016 ve 2017 model araçlarda cazip fiyat ve kredi avantajları sunduklarını söyledi.

Nissan’da bahar fırsatları

”Yeni bir Nissan heyecanını yaşamak için tek yapmanız gereken aracınızın rengini seçmek” diyen Güler, Qashqai’de ve dünyanın en çok satan SUV’u X-Trail’de yüzde 0,99 faiz ve 15 ay vade kolaylığıyla 40 bin TL kredi desteği sağlandığını vurguladı. Güler, Juke’un ise yüzde sıfır faiz fırsatıyla 15 ay vadeli 15 bin TL kredi imkanı ile meraklılarını beklediğini kaydetti. Güler, diğer modellerle ilgili de şu bilgileri verdi: ”Micra’nın 2017 modelinde yüzde sıfır faiz ve 12 ay vadeli 12 bin TL kredi desteği var. Pulsar’ın 2016 modellerinde ise 0,99 faiz ile 15 ay vadeli 15 bin TL’lik krediden yararlanmak mümkün. Ticari sınıftaki Navara’da da 20 bin TL’lik krediye 20 ay için yüzde sıfır faiz ve finans kampanyası yerine kullanılabilen peşin alımlarda 2 bin 500 TL’ye varan indirim uygulaması mevcut.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X