Nitelikli sağlık hizmetlerinde medikal tecrübe ile dolu 20 yıl…

Göz Vakfı Yıldırım Göz Merkezi kuruluşunun 20. yılını kutladı.

Nitelikli sağlık hizmetlerinde medikal tecrübe ile dolu 20 yıl…

Göz Vakfı, BursaYıldırım Göz Merkezi, konumu itibariyle, Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk hastanesi Darüşşifa, kuruluşunun 20. Yılında, yaşatılan   tarihi mimarisi ile göz hastalarına şifa dağıtmaya devam ediyor…

Göz Vakfı 1984 yılında sonradan olma körlükle savaşmak, göz sağlığını korumak, bu uğurda insanları bilinçlendirerek,  insanların hayatı görerek yaşamalarını sağlamak amacıyla hayırseverler tarafından kuruldu.

2001 yılında Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hizmet vermeye başlayan Göz Vakfı Yıldırım Göz Merkezi, “Aydınlık bir yaşam için “ göz sağlığı sloganıyla 20 yıldır hastalarına hizmet vermeye devam ediyor. 1397 yılında Yıldırım Beyazıt Han tarafından yaptırılan Osmanlı Devleti’nin ilk hastanesi Darüşşifa, tarihi binasında Göz Vakfı Yıldırım Göz Merkezi ile 20 yıldır göz sağlığı üzerine, Katarakt, Refraktif Cerrahi, Retina, Glokom, Oküloplasti ve Estetik Cerrahi, Şaşılık ve Kornea birimlerinde hizmet veriyor. Etik değerlere bağlı, insan ve insan sağlığını temel alan, yüksek kalite standartlarında sağlık hizmeti sunuyor. Vakıf hizmet anlayışı ile duyarlılık bilincini geliştirerek, sosyal sorumluluk projelerini destekleyerek topluma katkı sağlıyor.

Göz Vakfı Yıldırım Göz Merkezi’nin kuruluşunun 20.yılına özel olarak düzenlenen etkinlikler kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü TSM,17 HaziranPerşembe günü saat 21.00’de mini konser yayınladı. 18 Haziran Cuma günü ise saat 21.00’de, Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi oyun sergiledi. Etkinlikler, Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü TSM, Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Göz Nurunu Koruma Vakfı sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X