NKK yönetiminden Bozbey’e ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan 14. Seçimli Olağan Genel Kurul’da, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı seçilen Fehmi Enginalp ve Yürütme Kurulu üyeleri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.

NKK yönetiminden Bozbey’e ziyaret

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Bozbey, yeni yönetimi kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. 

 

Nilüfer Kent Konseyi’ni, özellikle sivil toplum ve sivil inisiyatif açısından önemsediklerini belirten Bozbey, ‘Nilüfer Kent Konseyi, belediyemiz ile çok yakın bir temas içinde olsa da, belediye ve vatandaş arasında çok önemli bir köprü görevi gördüğüne inandığımız bir kurum. Nilüfer Kent Konseyi’nin, bireysel özgürlükler konusunda toplumun duyarlılıklarını artıracağını, bu kentin gülümsemesine biraz daha katkı sağlayacağını düşünüyorum’ dedi.

 

Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp de Nilüfer’in gelişmesine katkıda bulunmak için çalışacaklarını belirterek, “Yaşadığımız kentin gelişmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Genç ve dinamik bir ekibimiz var, arkadaşlarımızın hepsi gönüllü, istekli ve donanımlı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X