No:309’un Bursa buluşması

Ekranların sevilen dizilerinden ‘No:309’un oyuncuları Gökçe Özyol ve Fatma Toptaş’la senarist Aslı Zengin Bursa’da buluşup keyifli bir akşam geçirdi.

No:309’un Bursa buluşması

TOPTAŞ’I MİSAFİR ETTİLER

Aslen Bursalı olan Gökçe Özyol ve Aslı Zengin, PodyumPark’taki Krokodil Bar’da misafir ettikleri ekip arkadaşları Fatma Toptaş’la neşe dolu bir sohbet gerçekleştirdi. Ünlü oyuncular, dizilerinin gördüğü ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade etti. ‘No:309’un senaristi Aslı Zengin’in kalemine övgüler yağdıran oyuncular, bu buluşmanın kendileri için moral olduğunu söylediler. 

KENDİMİ ZORLAMAK İSTİYORUM

Rol aldığı dizilerde genellikle saf ve komik karakterleri canlandıran Gökçe Özyol, bu durumun üzerine yapıştığını belirtti. Birbirine benzer karakterlere hayat vermenin kendi tercihi olmadığını söyleyen Özyol, ‘Ben de artık kendimi zorlayacak karakterleri oynamak istiyorum’ dedi. Senarist Aslı Zengin ise hikayesini yazdığı ‘Romantik Komedi’ filminin üçüncü bölümünün iptal edildiğini açıkladı.

Bursa’da gerçekleşen renkli buluşmaya Aslı Zengin’in kızı Melisa da eşlik etti. 

Gökçe Özyol, arkadaşımız Fırat Toraman’ın sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X